Bergkrossning

När sprängningen är genomförd vill de allra flesta ta vara på det sprängda berget. Frågan är vad det söndersprängda berget ska användas till och vilken fraktion du behöver? Det finns stora vinster med att använda oss hela vägen. Vi är redan på plats och har rätt utrustning för att kunna hantera hela kedjan. Därmed slipper ni olika skarvar vilket ger hög effektivitet, en god totalekonomi och hög säkerhet.

Knacka skuten

Vid eventuella skut efter sprängningen har vi resurser att knacka dem med våra grävmaskiner. De är utrustade med hydraulhammare för att få skuten hanterbara.

Bergkrossning - så du får vad du vill ha

Bergkrossningen genomförs i olika steg beroende på vad du ska använda den färdiga produkten till. Oavsett vilken fraktion du behöver och till vilket ändamål kan vi enkelt
ordna det till dig. Vi kan möta alla behov inom området.

Sortering - rätt sten på rätt plats

Oavsett hur du vill ha materialet så löser vi det. Vi har sorteringsverk och kan sortera exempelvis berg, grus och matjord. Vår senaste investering är en grovsorterare med ett brett användningsområde och hög kapacitet. En av maskinens stora fördelar är att den kan återanvända massorna som finns på arbetsplatsen till fyllnad med mera.

nike air max dame christian louboutin sko ray ban solbriller woolrich jakke louboutin sko canada goose tilbud louis vuitton taske parajumpers jakke louis vuitton pung barbour jakke ugg støvler moncler jakke ray ban briller canada goose jakke air max dame oakley solbriller nike sb sko canada goose jakke michael kors tasker