Hur mycket berg kommer vi att flytta i morgon?

Miljö

Vi kan göra så mycket. Flyga till månen, snacka med en vän på andra sidan jorden och flytta berg. Vi vill kunna flytta berg imorgon också. Därför ligger miljöfrågan oss varmt om hjärtat och är ständigt närvarnade i alla beslut vi tar. I alla lägen ska vi minimera vår miljöpåverkan och alltid städa upp efter oss. Dessutom är alla våra maskiner miljöklassade. Vi utvärderar alltid våra val av metoder, material, tjänster och transporter mot ett miljötänkande; så att vi kan vakna till en renare morgondag.

Kvalitet

Vi strävar efter högsta möjliga kvalitet i allt vi gör. Rätt utfört arbete till rätt pris. Vår moderna maskinpark i kombination med vår egen erfarenhet, kompetens och vilja är grunden till vår höga kvalitet. Vi är även medlemmar i BEF, Bergsprängnings- entreprenörernas förening. De underlättar det dagliga arbetet för oss på en mängd områden. Exempelvis hjälper de till med att hålla oss uppdaterade om lagar, förordningar och anvisningar. Vi är också auktoriserad Bergsprängare. Det primära syftet är att beställaren inte behöver ha någon egentlig bergkunskap men ändå ska känna sig trygg med att jobbet utförs säkert och professionellt. Detta minimerar riskmomenten och ger samtidigt en kvalitetsgaranti.

nike air max dame christian louboutin sko ray ban solbriller woolrich jakke louboutin sko canada goose tilbud louis vuitton taske parajumpers jakke louis vuitton pung barbour jakke ugg støvler moncler jakke ray ban briller canada goose jakke air max dame oakley solbriller nike sb sko canada goose jakke michael kors tasker